Miresevini!

Krijese e Natyres.

Veza e Mengjesit Sh.p.k u krijua ne vitin 2001 ne Berat si nje ndermarrje me objektiv kryesor te aktivitetit te saj, rritjen e shpendeve per prodhim vezesh. Kompania Veza e Mengjesit filloi aktivitetin e saj me nje kapanon me 55.000 krere pula te destinuara per tregun e brendshem dhe te jashtem...

Struktura

Veza e mengjesit sot perfshin:
Nje fabrike ushqimi me kapacitet qe perballon te gjitha nevojat e saja te brendshme...

Kapacitetet

85,000 krere zogsh

Nje kapanon me zogj me kapacitet prej 85.000 kreresh.

180,000 krere pulash

3 kapanone me pula prodhim veze me kapacitet prej 180.000 kreresh.

170,000 veze ne dite

Kapacitet prodhimi prej 170.000 veze ne dite.

Prodhimi i Vezeve

Veza e Mengjesit

Produkti përfundimtar i kompanisë është veza e pulave, për konsum njerëzor dhe përpunim në industri. 
Prodhimi i vezëve është një proces biologjik, që realizohet ...

Me Shume